SERVICII

Stergere din Biroul de Credit

Informatiile negative raportate in baza de date a Biroului de Credit va impiedica sa obtineti un nou credit de la institutiile financiare bancare sau non-bancare.

Daca ati avut un credit in trecut vom efectua o interogare in baza de date a Biroului de Credit pentru a verifica situatia dvs urmand ca in functie de stadiul acesteia sa actionam in consecinta pentru radierea informatiilor negative.

Toate bancile si IFN-urile ofera credite tinand cont de istoricul financiar existent in Biroul de Credit si doar cu un istoric bancar curat puteti beneficia de alte credite sau refinantari.

Consultanta dosare de executare silita

 Impotriva dumneavoastra a fost  demarata procedura de executare silita ?

Oferim prin intermediul avocatilor colaboratori consultanta juridica in domeniul executarii silite. In urma serviciilor de consultanta avocatul va propune o strategie de lucru pentru dosarul dumneavoastra de executare silita.

In functie de complexitatea situatiei dvs veti putea alege cea mai convenabila solutie pentru solutionarea favorabila a dosarului de executare silita.

Contactati-ne acum pentru a programa o intalnire cu avocatii nostri !

Contestatii la executare

Statisticile arata ca la nivelul anului 2017 aproximativ 2 milioane de romani au fost executati silit indeosebi pentru creante provenite din contracte semnate cu institutii bancare si non bancare (IFN-uri).

Conform codului de procedura civila aveti posibilitate de a contesta procedura de executare silita iar cele mai mari sanse de castig vi le poate oferi doar un avocat cu o vasta experienta in acest domeniu.

Avocatii nostri colaboratori va stau la dispozitie pentru asistenta si reprezentare juridica.

Nu ezitati sa ne contactati URGENT pentru ca demersurile în instanţă in vederea anularii sumelor datorate implicit anularea executării silite trebuie începute cel mai târziu în termen de 15 zile de la comunicarea oricărui act de executare silită.

Orice somaţie sau adresă de înfiinţare a popririi ce provine de la un executor judecătoresc trebuie atacată în termen de 15 zile de la comunicarea acesteia !

Credite / Refinantari

Din momentul in care informatiile negative sunt sterse din baza de date a Biroului de Credit sunteti eligibil pentru un credit sau pentru refinantarea creditelor existente.

Aveti de acum libertatea de a alege cea mai buna oferta de pe piata bancara !

Va oferim suport in acest sens iar dumneavoastra nu va trebui sa pierdeti timp pretios comparand ofertele bancilor.

Fie ca aveti nevoie de un credit de nevoi personale sau v-ati decis ca este momentul sa va alegeti casa visurilor dumneavoastra si sa renuntati la plata chiriei suntem aici pentru a gasi cea mai buna oferta !

Aveti in felul acesta un serviciu complet – un istoric curat in Biroul de Credit va ofera acces la conditii favorabile de creditare si pentru asta nu trebuie sa faceti nimic decat sa ne permiteti sa lucram pentru dumneavoastra!

Garantam obtinerea celor mai bune dobanzi personalizate special pentru dumneavoastra prin intermediul brokerilor nostri colaboratori.

Contactati-ne acum !

Apelare